Jeg elsker Pinterest. Jeg kan sitte i flere timer, og bare se på nydelige rom, med vanvittige detaljer. Jeg har selvfølgelig min egen profil, der jeg lagrer inspirasjonsbilder, slik at jeg hele tiden vet hvordan jeg ønsker å pusse opp. Ting tar selvfølgelig litt lengre tid, da jeg gjør det meste selv, og på budsjett. Men, det viktigste er jo at det går fremover.

Kjøkkenet er jeg jo ferdig med, det var nok absolutt det rommet som tok lengst tid, og hadde flest flater å male. Så det var greit at jeg tok det først tror jeg. Resten er nesten det jeg ser på som kosejobber. Litt sånn, den veggen har jeg lyst til å male, også bare gjør jeg det. Kontrastveggen i stua ble malt på impuls, og jeg er kjempefornøyd med resultatet.

Batman på gutterommet

Etter at jeg delte mitt store soverom i to, så fikk jo begge gutta mine hvert sitt rom. Det måtte jo nesten feires med oppussing, og helt personlige rom. Minsten ble førstemann ut, og han var veldig bestemt på at han skulle ha Batman på veggen. Som den gode og impulsive mammaen som jeg er, så sa jeg ja på flekken, uten å egentlig tenke på at dette ble mye jobb. Han fikk selv velge ut hvilke farger som skulle brukes, og jeg satte igang med jobben. Jeg så allerede fra første strøk, at fargen var helt feil, planen måtte endres helt på sparket, og resultatet ble helt annerledes enn jeg først hadde sett for meg. Planen var egentlig å dele veggen i to, blått øverst, og sort nederst, med et batmansymbol i midten. Men, jeg så allerede fra første strøk, at blåfargen var for mørk, og måtte endre planene mens jeg stod med malekosten i handa.

Gotham City

Valget falt på Gotham Skyline, selvfølgelig funnet på Pinterest. Først malte jeg hele veggen blå. Det måtte to strøk til, så det tok noen timer. Mesteparten av tiden var venting da, og det er jeg veldig god på. Etter at malingen hadde tørket, maskerte jeg opp bygninger. jeg laga ikke noe krims krams, bare enkle hus. Husene ble svarte, jeg brukte en helt matt svartmaling, slik at nedre del av veggen kan brukes som tavle (ja, du kan faktisk bruke helmatt svartmaling, til tavlemaling, mye billigere og gjør akkurat samme nytta). Etter at husene hadde tørka, var det vinduer som måtte fikses, tror seriøst aldri jeg har brukt så mye maskeringstape. Det var ikke bare bare å male med gul over svart, så det måtte hele tre strøk til, før vinduene ble gule nok.

The Batsignal

Siste hånd på verket, ble Batsignalet. For man maler jo ikke en Batmanvegg, uten Batsignal. Jeg finnes ikke tegnekyndig, og ante virkelig ikke hvordan jeg skulle fikse det. Selve lyskasteren fungerte greit, helt til den skulle lyse opp batsignalet, for den skal jo ikke være helt rundt liksom. Valget falt til slutt på en tallerken, så jeg brukte en tallerken, til å lage en slags runding. Så var det den vanskeligeste biten. Batsignalet finnes jo overalt, og jeg har perla det sikkert ti ganger, men tegne det, aldri i verden. Til slutt, skrev jeg rett og slett ut et bilde fra det store nettet, klippet det ut, og tegnet rundt med blyant. Deretter brukte jeg en utslitt kajalstift til å fargelegge hele greia. Jeg syns selv at jeg var veldig flink og oppfinnsom. Minsten var fornøyd han også, så da anser jeg det som et vellykket prosjekt.

Pris: ca 500,- inkludert utstyr

Pusser du opp selv?

 

Facebook Comments

Share:
Written by Superheltmamma
Enestående og kreativ trebarnsmor, med hundre baller i luften. Trives godt med håndarbeid eller annen kreativitet. Elsker å lage noe av ingenting. Web og grafisk designer. Liker en utfordring.