For en stund siden, laget jeg en video om Autisme. Jeg jobbet mye med den, leita i en haug ev sanger, for å finne den som passet aller best. Lastet opp videoen på YouTube, og fikk beskjed om at den er kopibeskyttet grunnet musikken, og derfor sperret i Norge. Prøvde Facebook og Instagram også, men dessverre ble den slettet også der. Jeg har jobbet i flere mnd med å finne et sted der jeg kan dele videoen, og nå tror jeg at jeg har funnet det. Dette er nemlig en video som jeg syns alle som har Autistiske barn skal se. Og alle andre også for den saks skyld. For, om vi alle bare kan åpne øynene litt mer, om vi alle bare kan se forbi det som er vanskelig, så vil vi også alle se hvor fantastiske mennesker med Autisme egentlig er.

Autisme er ikke en sykdom..

Facebook Comments

Share:
Written by Superheltmamma
Enestående og kreativ trebarnsmor, med hundre baller i luften. Trives godt med håndarbeid eller annen kreativitet. Elsker å lage noe av ingenting. Web og grafisk designer. Liker en utfordring.